Landskode Tokelau (Tfn: +690, ISO: TK)

Nedenfor finner du landskode Tokelau, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Tokelau, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Tokelau. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Tokelau, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Tokelau, området og befolkningen i Tokelau og så videre.

LANDSKODE 📞

+690

ISO (2)

TK

ISO (3)

TKL

FLAGG

🇹🇰

TOPDOMENE

.tk

VALUTAKODE

NZD

Fakta om Tokelau

Tokelau har et areal på 10 km2 kan kalles TK eller TKL ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Tokelau er +690, og det offisielle toppdomenet er .tk. Befolkningen i Tokelau er omtrent 1 500 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Tokelauan og engelsk. Valutaen som brukes i Tokelau er New Zealand dollar kod: NZD), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Tokelau.

Stikkontakt i Tokelau

Typen av stikkontakter som brukes i Tokelau er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Tokelau. Her kan du lese mer om stikkontakt Tokelau og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Tokelau fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.