Landskode Vatikanstaten (Tfn: +379, ISO: VA)

Nedenfor finner du landskode Vatikanstaten, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Vatikanstaten, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Vatikanstaten. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Vatikanstaten, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Vatikanstaten, området og befolkningen i Vatikanstaten og så videre.

LANDSKODE 📞

+379

ISO (2)

VA

ISO (3)

VAT

FLAGG

🇻🇦

TOPDOMENE

.va

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Vatikanstaten

Vatikanstaten har et areal på 0,44 km2 kan kalles VA eller VAT ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Vatikanstaten er +379, og det offisielle toppdomenet er .va. Befolkningen i Vatikanstaten er omtrent 1 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er italiensk, latin. Valutaen som brukes i Vatikanstaten er Euro kod: EUR), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Vatikanstaten.

Stikkontakt i Vatikanstaten

Typen av stikkontakter som brukes i Vatikanstaten er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Vatikanstaten. Her kan du lese mer om stikkontakt Vatikanstaten og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Vatikanstaten fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.