Landskode Vanuatu (Tfn: +678, ISO: VU)

Nedenfor finner du landskode Vanuatu, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Vanuatu, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Vanuatu. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Vanuatu, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Vanuatu, området og befolkningen i Vanuatu og så videre.

LANDSKODE 📞

+678

ISO (2)

VU

ISO (3)

VUT

FLAGG

🇻🇺

TOPDOMENE

.vu

VALUTAKODE

VUV

Fakta om Vanuatu

Vanuatu har et areal på 12 189 km2 kan kalles VU eller VUT ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Vanuatu er +678, og det offisielle toppdomenet er .vu. Befolkningen i Vanuatu er omtrent 300 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er bislama, engelsk og fransk. Valutaen som brukes i Vanuatu er vanuatisk vatu kod: VUV), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 828 miljoner US$.

Stikkontakt i Vanuatu

Typen av stikkontakter som brukes i Vanuatu er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Vanuatu. Her kan du lese mer om stikkontakt Vanuatu og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Vanuatu fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Vanuatu

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Vanuatu. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Vanuatu, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Vanuatu.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Efate+678-23
Epi+678-24
Luganville+678-36
Maewo+678-383
Malekula+678-484
Port Vila+678-22
Shepherds+678-282
Tanna+678-686