Landskode Uganda (Tfn: +256, ISO: UG)

Nedenfor finner du landskode Uganda, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Uganda, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Uganda. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Uganda, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Uganda, området og befolkningen i Uganda og så videre.

LANDSKODE 📞

+256

ISO (2)

UG

ISO (3)

UGA

FLAGG

🇺🇬

TOPDOMENE

.ug

VALUTAKODE

UGX

Fakta om Uganda

Uganda har et areal på 241 038 km2 kan kalles UG eller UGA ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Uganda er +256, og det offisielle toppdomenet er .ug. Befolkningen i Uganda er omtrent 43 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk, Luganda og Swahili. Valutaen som brukes i Uganda er Ugandisk shilling kod: UGX), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 22,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Uganda

Typen av stikkontakter som brukes i Uganda er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Uganda. Her kan du lese mer om stikkontakt Uganda og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Uganda fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Uganda

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Uganda. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Uganda, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Uganda.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Jinja+256-43
Kampala+256-41
Kyambogo+256-41