Landskode Tuvalu (Tfn: +688, ISO: tv)

Nedenfor finner du landskode Tuvalu, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Tuvalu, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Tuvalu. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Tuvalu, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Tuvalu, området og befolkningen i Tuvalu og så videre.

LANDSKODE 📞

+688

ISO (2)

tv

ISO (3)

TUV

FLAGG

🇹🇻

TOPDOMENE

.tv

VALUTAKODE

TVD

Fakta om Tuvalu

Tuvalu har et areal på 26 km2 kan kalles tv eller TUV ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Tuvalu er +688, og det offisielle toppdomenet er .tv. Befolkningen i Tuvalu er omtrent 12 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og Tuvalu. Valutaen som brukes i Tuvalu er Tuvalu dollar kod: TVD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 38 miljoner US$.

Stikkontakt i Tuvalu

Typen av stikkontakter som brukes i Tuvalu er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Tuvalu. Her kan du lese mer om stikkontakt Tuvalu og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Tuvalu fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.