Landskode Turkmenistan (Tfn: +993, ISO: TM)

Nedenfor finner du landskode Turkmenistan, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Turkmenistan, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Turkmenistan. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Turkmenistan, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Turkmenistan, området og befolkningen i Turkmenistan og så videre.

LANDSKODE 📞

+993

ISO (2)

TM

ISO (3)

TKM

FLAGG

🇹🇲

TOPDOMENE

.tm

VALUTAKODE

TMM

Fakta om Turkmenistan

Turkmenistan har et areal på 491 210 km2 kan kalles TM eller TKM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Turkmenistan er +993, og det offisielle toppdomenet er .tm. Befolkningen i Turkmenistan er omtrent 6 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er turkmenske. Valutaen som brukes i Turkmenistan er turkmensk manat kod: TMM), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 40,56 milliarder US$.

Stikkontakt i Turkmenistan

Typen av stikkontakter som brukes i Turkmenistan er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Turkmenistan. Her kan du lese mer om stikkontakt Turkmenistan og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Turkmenistan fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Turkmenistan

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Turkmenistan. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Turkmenistan, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Turkmenistan.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Dashkhouvuz+993-322
Mary+993-522
Serdarabad (tidigare Nebitdag)+993-222
Turkmenabad (tidigare Chardzho)+993-378
Turkmenbashi (tidigare Krasnov)+993-243