Landskode Togo (Tfn: +228, ISO: TG)

Nedenfor finner du landskode Togo, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Togo, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Togo. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Togo, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Togo, området og befolkningen i Togo og så videre.

LANDSKODE 📞

+228

ISO (2)

TG

ISO (3)

TGO

FLAGG

🇹🇬

TOPDOMENE

.tg

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Togo

Togo har et areal på 56 785 km2 kan kalles TG eller TGO ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Togo er +228, og det offisielle toppdomenet er .tg. Befolkningen i Togo er omtrent 8 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Togo er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,299 milliarder US$.

Stikkontakt i Togo

Typen av stikkontakter som brukes i Togo er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Togo. Her kan du lese mer om stikkontakt Togo og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Togo fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Togo

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Togo. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Togo, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Togo.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Kara+228-6
Lomé+228-2
Maritime+228-3
Plateaux+228-4
Savannah+228-7