Landskode Surinam (Tfn: +597, ISO: SR)

Nedenfor finner du landskode Surinam, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Surinam, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Surinam. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Surinam, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Surinam, området og befolkningen i Surinam og så videre.

LANDSKODE 📞

+597

ISO (2)

SR

ISO (3)

SUR

FLAGG

🇸🇷

TOPDOMENE

.sr

VALUTAKODE

SRD

Fakta om Surinam

Surinam har et areal på 163 821 km2 kan kalles SR eller SUR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Surinam er +597, og det offisielle toppdomenet er .sr. Befolkningen i Surinam er omtrent 600 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er nederlandsk. Valutaen som brukes i Surinam er Surinamsk dollar kod: SRD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,009 milliarder US$.

Stikkontakt i Surinam

Typen av stikkontakter som brukes i Surinam er Type A, Type F, Type C, Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Surinam. Her kan du lese mer om stikkontakt Surinam og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Surinam fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Surinam

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Surinam. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Surinam, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Surinam.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Paramaribo+597-4
Västra Surinam+597-2