Landskode Slovenia (Tfn: +386, ISO: SI)

Nedenfor finner du landskode Slovenia, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Slovenia, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Slovenia. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Slovenia, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Slovenia, området og befolkningen i Slovenia og så videre.

LANDSKODE 📞

+386

ISO (2)

SI

ISO (3)

SVN

FLAGG

🇸🇮

TOPDOMENE

.si

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Slovenia

Slovenia har et areal på 20 273 km2 kan kalles SI eller SVN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Slovenia er +386, og det offisielle toppdomenet er .si. Befolkningen i Slovenia er omtrent 2 100 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er slovensk. Valutaen som brukes i Slovenia er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 46,82 milliarder US$.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Slovenia

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Slovenia. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Slovenia, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Slovenia.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Koper+386-5
Kranj+386-4
Ljubljana+386-1
Maribor+386-2
Novo mesto+386-7
Portoroz+386-5