Landskode Skottland (Tfn: +44)

Nedenfor finner du landskode Skottland, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Skottland, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Skottland. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Skottland, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Skottland, området og befolkningen i Skottland og så videre.

LANDSKODE 📞

+44

FLAGG

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

TOPDOMENE

.uk

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Skottland

Skottland har et areal på 77 933 km2 , men det er ikke noe offisielt navn for Skottland med ISO-koder. Landskoden for å ringe Skottland er imidlertid +44, og det er også et offisielt toppdomene som er .uk. Befolkningen i Skottland er omtrent 5 500 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk, skotsk gælisk og lavskotsk. Valutaen som brukes i Skottland er Britisk pund kod: GBP), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Skottland.

Stikkontakt i Skottland

Typen av stikkontakter som brukes i Skottland er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Skottland. Her kan du lese mer om stikkontakt Skottland og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Skottland fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.