Landskode Sint Maarten (Tfn: +1-721, ISO: SX)

Nedenfor finner du landskode Sint Maarten, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Sint Maarten, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Sint Maarten. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Sint Maarten, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Sint Maarten, området og befolkningen i Sint Maarten og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-721

ISO (2)

SX

ISO (3)

SXM

FLAGG

🇸🇽

TOPDOMENE

.sx

VALUTAKODE

ANG

Fakta om Sint Maarten

Sint Maarten har et areal på 34 km2 kan kalles SX eller SXM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Sint Maarten er +1-721, og det offisielle toppdomenet er .sx. Befolkningen i Sint Maarten er omtrent 42 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er nederlandsk og engelsk. Valutaen som brukes i Sint Maarten er antillene gullet kod: ANG), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 794700000 US$.

Stikkontakt i Sint Maarten

Typen av stikkontakter som brukes i Sint Maarten er Type A, Type B. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Sint Maarten. Her kan du lese mer om stikkontakt Sint Maarten og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Sint Maarten fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.