Landskode Singapore (Tfn: +65, ISO: SG)

Nedenfor finner du landskode Singapore, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Singapore, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Singapore. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Singapore, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Singapore, området og befolkningen i Singapore og så videre.

LANDSKODE 📞

+65

ISO (2)

SG

ISO (3)

SGP

FLAGG

🇸🇬

TOPDOMENE

.sg

VALUTAKODE

SGD

Fakta om Singapore

Singapore har et areal på 725,1 km2 kan kalles SG eller SGP ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Singapore er +65, og det offisielle toppdomenet er .sg. Befolkningen i Singapore er omtrent 6 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er standard kinesisk, engelsk, malaysisk og tamil. Valutaen som brukes i Singapore er Singapore dollar kod: SGD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 295,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Singapore

Typen av stikkontakter som brukes i Singapore er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Singapore. Her kan du lese mer om stikkontakt Singapore og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Singapore fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Singapore

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Singapore. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Singapore, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Singapore.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Ayer Rajah+65-676
Bedok+65-644
City+65-653
Geylang+65-673
North+65-635
Sembawang+65-675
Tampines+65-677