Landskode Sierra Leone (Tfn: +232, ISO: SL)

Nedenfor finner du landskode Sierra Leone, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Sierra Leone, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Sierra Leone. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Sierra Leone, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Sierra Leone, området og befolkningen i Sierra Leone og så videre.

LANDSKODE 📞

+232

ISO (2)

SL

ISO (3)

SLE

FLAGG

🇸🇱

TOPDOMENE

.sl

VALUTAKODE

SLL

Fakta om Sierra Leone

Sierra Leone har et areal på 71 740 km2 kan kalles SL eller SLE ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Sierra Leone er +232, og det offisielle toppdomenet er .sl. Befolkningen i Sierra Leone er omtrent 7 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Sierra Leone er leone kod: SLL), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,607 milliarder US$.

Stikkontakt i Sierra Leone

Typen av stikkontakter som brukes i Sierra Leone er Type D. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Sierra Leone. Her kan du lese mer om stikkontakt Sierra Leone og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Sierra Leone fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Sierra Leone

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Sierra Leone. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Sierra Leone, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Sierra Leone.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Freetown+232-22