Landskode Senegal (Tfn: +221, ISO: SN)

Nedenfor finner du landskode Senegal, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Senegal, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Senegal. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Senegal, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Senegal, området og befolkningen i Senegal og så videre.

LANDSKODE 📞

+221

ISO (2)

SN

ISO (3)

SEN

FLAGG

🇸🇳

TOPDOMENE

.sn

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Senegal

Senegal har et areal på 196 712 km2 kan kalles SN eller SEN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Senegal er +221, og det offisielle toppdomenet er .sn. Befolkningen i Senegal er omtrent 16 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Senegal er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 15,36 milliarder US$.

Stikkontakt i Senegal

Typen av stikkontakter som brukes i Senegal er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Senegal. Her kan du lese mer om stikkontakt Senegal og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Senegal fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.