Landskode San Marino (Tfn: +378, ISO: SM)

Nedenfor finner du landskode San Marino, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for San Marino, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i San Marino. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om San Marino, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for San Marino, området og befolkningen i San Marino og så videre.

LANDSKODE 📞

+378

ISO (2)

SM

ISO (3)

SMR

FLAGG

🇸🇲

TOPDOMENE

.sm

VALUTAKODE

EUR

Fakta om San Marino

San Marino har et areal på 61,2 km2 kan kalles SM eller SMR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe San Marino er +378, og det offisielle toppdomenet er .sm. Befolkningen i San Marino er omtrent 35 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er italiensk. Valutaen som brukes i San Marino er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,866 milliarder US$.

Stikkontakt i San Marino

Typen av stikkontakter som brukes i San Marino er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i San Marino. Her kan du lese mer om stikkontakt San Marino og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra San Marino fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.