Landskode Samoa (Tfn: +685, ISO: WS)

Nedenfor finner du landskode Samoa, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Samoa, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Samoa. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Samoa, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Samoa, området og befolkningen i Samoa og så videre.

LANDSKODE 📞

+685

ISO (2)

WS

ISO (3)

WSM

FLAGG

🇼🇸

TOPDOMENE

.ws

VALUTAKODE

SAT

Fakta om Samoa

Samoa har et areal på 2 842 km2 kan kalles WS eller WSM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Samoa er +685, og det offisielle toppdomenet er .ws. Befolkningen i Samoa er omtrent 200 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og samoansk. Valutaen som brukes i Samoa er snakke kod: SAT), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 705 miljoner US$.

Stikkontakt i Samoa

Typen av stikkontakter som brukes i Samoa er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Samoa. Her kan du lese mer om stikkontakt Samoa og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Samoa fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.