Landskode Saint-Martin (Tfn: +590, ISO: MF)

Nedenfor finner du landskode Saint-Martin, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Saint-Martin, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Saint-Martin. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Saint-Martin, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Saint-Martin, området og befolkningen i Saint-Martin og så videre.

LANDSKODE 📞

+590

ISO (2)

MF

ISO (3)

MAF

FLAGG

🇫🇷

TOPDOMENE

.mf

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Saint-Martin

Saint-Martin har et areal på 54,4 km2 kan kalles MF eller MAF ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Saint-Martin er +590, og det offisielle toppdomenet er .mf. Befolkningen i Saint-Martin er omtrent 40 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Saint-Martin er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 561500000 US$.

Stikkontakt i Saint-Martin

Typen av stikkontakter som brukes i Saint-Martin er Type E. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Saint-Martin. Her kan du lese mer om stikkontakt Saint-Martin og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Saint-Martin fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.