Landskode Saint Lucia (Tfn: +1-758, ISO: LC)

Nedenfor finner du landskode Saint Lucia, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Saint Lucia, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Saint Lucia. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Saint Lucia, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Saint Lucia, området og befolkningen i Saint Lucia og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-758

ISO (2)

LC

ISO (3)

LCA

FLAGG

🇱🇨

TOPDOMENE

.lc

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Saint Lucia

Saint Lucia har et areal på 617 km2 kan kalles LC eller LCA ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Saint Lucia er +1-758, og det offisielle toppdomenet er .lc. Befolkningen i Saint Lucia er omtrent 190 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Saint Lucia er østkaribiske dollar kod: XCD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,377 milliarder US$.

Stikkontakt i Saint Lucia

Typen av stikkontakter som brukes i Saint Lucia er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Saint Lucia. Her kan du lese mer om stikkontakt Saint Lucia og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Saint Lucia fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.