Landskode Saint Helena (Tfn: +290, ISO: SH)

Nedenfor finner du landskode Saint Helena, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Saint Helena, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Saint Helena. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Saint Helena, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Saint Helena, området og befolkningen i Saint Helena og så videre.

LANDSKODE 📞

+290

ISO (2)

SH

ISO (3)

SHN

FLAGG

🇸🇭

TOPDOMENE

.sh

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Saint Helena

Saint Helena har et areal på 410 km2 kan kalles SH eller SHN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Saint Helena er +290, og det offisielle toppdomenet er .sh. Befolkningen i Saint Helena er omtrent 5 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Saint Helena er Britisk pund kod: GBP), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Saint Helena.

Stikkontakt i Saint Helena

Typen av stikkontakter som brukes i Saint Helena er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Saint Helena. Her kan du lese mer om stikkontakt Saint Helena og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Saint Helena fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.