Landskode Saint-Barthélemy (Tfn: +590, ISO: BL)

Nedenfor finner du landskode Saint-Barthélemy, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Saint-Barthélemy, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Saint-Barthélemy. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Saint-Barthélemy, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Saint-Barthélemy, området og befolkningen i Saint-Barthélemy og så videre.

LANDSKODE 📞

+590

ISO (2)

BL

ISO (3)

BLM

FLAGG

🇧🇱

TOPDOMENE

.bl

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy har et areal på 25 km2 kan kalles BL eller BLM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Saint-Barthélemy er +590, og det offisielle toppdomenet er .bl. Befolkningen i Saint-Barthélemy er omtrent 10 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Saint-Barthélemy er Euro kod: EUR), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Saint-Barthélemy.

Stikkontakt i Saint-Barthélemy

Typen av stikkontakter som brukes i Saint-Barthélemy er Type E. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Saint-Barthélemy. Her kan du lese mer om stikkontakt Saint-Barthélemy og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Saint-Barthélemy fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.