Landskode Rwanda (Tfn: +250, ISO: RW)

Nedenfor finner du landskode Rwanda, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Rwanda, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Rwanda. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Rwanda, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Rwanda, området og befolkningen i Rwanda og så videre.

LANDSKODE 📞

+250

ISO (2)

RW

ISO (3)

RWA

FLAGG

🇷🇼

TOPDOMENE

.rw

VALUTAKODE

RWF

Fakta om Rwanda

Rwanda har et areal på 26 338 km2 kan kalles RW eller RWA ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Rwanda er +250, og det offisielle toppdomenet er .rw. Befolkningen i Rwanda er omtrent 12 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk, kinyarwanda og engelsk. Valutaen som brukes i Rwanda er Rwandisk franc kod: RWF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 7,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Rwanda

Typen av stikkontakter som brukes i Rwanda er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Rwanda. Her kan du lese mer om stikkontakt Rwanda og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Rwanda fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.