Landskode Qatar (Tfn: +974, ISO: QA)

Nedenfor finner du landskode Qatar, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Qatar, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Qatar. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Qatar, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Qatar, området og befolkningen i Qatar og så videre.

LANDSKODE 📞

+974

ISO (2)

QA

ISO (3)

QAT

FLAGG

🇶🇦

TOPDOMENE

.qa

VALUTAKODE

QAR

Fakta om Qatar

Qatar har et areal på 11 581 km2 kan kalles QA eller QAT ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Qatar er +974, og det offisielle toppdomenet er .qa. Befolkningen i Qatar er omtrent 2 700 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk. Valutaen som brukes i Qatar er qatarisk rial kod: QAR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 213,1 milliarder US$.

Stikkontakt i Qatar

Typen av stikkontakter som brukes i Qatar er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Qatar. Her kan du lese mer om stikkontakt Qatar og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Qatar fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.