Landskode Puerto Rico (Tfn: +1-787, 1-939, ISO: PR)

Nedenfor finner du landskode Puerto Rico, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Puerto Rico, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Puerto Rico. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Puerto Rico, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Puerto Rico, området og befolkningen i Puerto Rico og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-787, 1-939

ISO (2)

PR

ISO (3)

PRI

FLAGG

🇵🇷

TOPDOMENE

.pr

VALUTAKODE

USD

Fakta om Puerto Rico

Puerto Rico har et areal på 9 104 km2 kan kalles PR eller PRI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Puerto Rico er +1-787, 1-939, og det offisielle toppdomenet er .pr. Befolkningen i Puerto Rico er omtrent 3 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk og engelsk. Valutaen som brukes i Puerto Rico er Amerikanske dollar kod: USD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 93,52 milliarder US$.

Stikkontakt i Puerto Rico

Typen av stikkontakter som brukes i Puerto Rico er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Puerto Rico. Her kan du lese mer om stikkontakt Puerto Rico og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Puerto Rico fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Puerto Rico

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Puerto Rico. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Puerto Rico, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Puerto Rico.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
San Juan+1-939