Landskode Panama (Tfn: +507, ISO: PA)

Nedenfor finner du landskode Panama, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Panama, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Panama. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Panama, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Panama, området og befolkningen i Panama og så videre.

LANDSKODE 📞

+507

ISO (2)

PA

ISO (3)

PAN

FLAGG

🇵🇦

TOPDOMENE

.pa

VALUTAKODE

PAB

Fakta om Panama

Panama har et areal på 75 417 km2 kan kalles PA eller PAN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Panama er +507, og det offisielle toppdomenet er .pa. Befolkningen i Panama er omtrent 4 200 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er spansk. Valutaen som brukes i Panama er balboa kod: PAB), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 40,62 milliarder US$.

Stikkontakt i Panama

Typen av stikkontakter som brukes i Panama er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Panama. Her kan du lese mer om stikkontakt Panama og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Panama fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Panama

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Panama. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Panama, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Panama.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Colon+507-4
Los Santos+507-9
Panama City+507-2
Panama City+507-3