Landskode Palestina (Tfn: +970, ISO: PS)

Nedenfor finner du landskode Palestina, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Palestina, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Palestina. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Palestina, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Palestina, området og befolkningen i Palestina og så videre.

LANDSKODE 📞

+970

ISO (2)

PS

ISO (3)

PSE

FLAGG

🇵🇸

TOPDOMENE

.ps

VALUTAKODE

JOD

Fakta om Palestina

Palestina har et areal på 6 020 km2 kan kalles PS eller PSE ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Palestina er +970, og det offisielle toppdomenet er .ps. Befolkningen i Palestina er omtrent 4 900 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk. Valutaen som brukes i Palestina er Jordanske dinarer, egyptiske pund og israelske sekel kod: JOD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 6641000000 US$.

Stikkontakt i Palestina

Typen av stikkontakter som brukes i Palestina er Type H. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Palestina. Her kan du lese mer om stikkontakt Palestina og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Palestina fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.