Landskode Palau (Tfn: +680, ISO: PW)

Nedenfor finner du landskode Palau, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Palau, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Palau. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Palau, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Palau, området og befolkningen i Palau og så videre.

LANDSKODE 📞

+680

ISO (2)

PW

ISO (3)

PLW

FLAGG

🇵🇼

TOPDOMENE

.pw

VALUTAKODE

USD

Fakta om Palau

Palau har et areal på 459 km2 kan kalles PW eller PLW ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Palau er +680, og det offisielle toppdomenet er .pw. Befolkningen i Palau er omtrent 18 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og palauansk. Valutaen som brukes i Palau er Amerikanske dollar kod: USD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 221 miljoner US$.

Stikkontakt i Palau

Typen av stikkontakter som brukes i Palau er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Palau. Her kan du lese mer om stikkontakt Palau og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Palau fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.