Landskode Oman (Tfn: +968, ISO: OM)

Nedenfor finner du landskode Oman, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Oman, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Oman. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Oman, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Oman, området og befolkningen i Oman og så videre.

LANDSKODE 📞

+968

ISO (2)

OM

ISO (3)

OMN

FLAGG

🇴🇲

TOPDOMENE

.om

VALUTAKODE

OMR

Fakta om Oman

Oman har et areal på 309 500 km2 kan kalles OM eller OMN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Oman er +968, og det offisielle toppdomenet er .om. Befolkningen i Oman er omtrent 5 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk. Valutaen som brukes i Oman er omansk rial kod: OMR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 81,95 milliarder US$.

Stikkontakt i Oman

Typen av stikkontakter som brukes i Oman er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Oman. Her kan du lese mer om stikkontakt Oman og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Oman fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Oman

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Oman. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Oman, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Oman.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Al Batinah+968-26
Dhofar+968-23
Muscat+968-24