Landskode Niue (Tfn: +683, ISO: NU)

Nedenfor finner du landskode Niue, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Niue, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Niue. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Niue, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Niue, området og befolkningen i Niue og så videre.

LANDSKODE 📞

+683

ISO (2)

NU

ISO (3)

NIU

FLAGG

🇳🇺

TOPDOMENE

.nu

VALUTAKODE

NZD

Fakta om Niue

Niue har et areal på 261,46 km2 kan kalles NU eller NIU ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Niue er +683, og det offisielle toppdomenet er .nu. Befolkningen i Niue er omtrent 2 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Niueansk og engelsk. Valutaen som brukes i Niue er New Zealand dollar kod: NZD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 10,01 miljoner US$.

Stikkontakt i Niue

Typen av stikkontakter som brukes i Niue er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Niue. Her kan du lese mer om stikkontakt Niue og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Niue fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Niue

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Niue. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Niue, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Niue.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Alofi+683-3
Alofi+683-4