Landskode Niger (Tfn: +227, ISO: NE)

Nedenfor finner du landskode Niger, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Niger, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Niger. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Niger, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Niger, området og befolkningen i Niger og så videre.

LANDSKODE 📞

+227

ISO (2)

NE

ISO (3)

NER

FLAGG

🇳🇪

TOPDOMENE

.ne

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Niger

Niger har et areal på 1 267 000 km2 kan kalles NE eller NER ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Niger er +227, og det offisielle toppdomenet er .ne. Befolkningen i Niger er omtrent 23 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Niger er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 7,304 milliarder US$.

Stikkontakt i Niger

Typen av stikkontakter som brukes i Niger er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Niger. Her kan du lese mer om stikkontakt Niger og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Niger fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.