Landskode Nauru (Tfn: +674, ISO: NR)

Nedenfor finner du landskode Nauru, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Nauru, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Nauru. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Nauru, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Nauru, området og befolkningen i Nauru og så videre.

LANDSKODE 📞

+674

ISO (2)

NR

ISO (3)

NRU

FLAGG

🇳🇷

TOPDOMENE

.nr

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Nauru

Nauru har et areal på 21 km2 kan kalles NR eller NRU ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Nauru er +674, og det offisielle toppdomenet er .nr. Befolkningen i Nauru er omtrent 12 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og naurisk. Valutaen som brukes i Nauru er australske dollar kod: AUD), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Nauru.

Stikkontakt i Nauru

Typen av stikkontakter som brukes i Nauru er Type I. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Nauru. Her kan du lese mer om stikkontakt Nauru og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Nauru fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.