Landskode Montserrat (Tfn: +1-664, ISO: MS)

Nedenfor finner du landskode Montserrat, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Montserrat, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Montserrat. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Montserrat, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Montserrat, området og befolkningen i Montserrat og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-664

ISO (2)

MS

ISO (3)

MSR

FLAGG

🇲🇸

TOPDOMENE

.ms

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Montserrat

Montserrat har et areal på 102 km2 kan kalles MS eller MSR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Montserrat er +1-664, og det offisielle toppdomenet er .ms. Befolkningen i Montserrat er omtrent 5 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Montserrat er østkaribiske dollar kod: XCD), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Montserrat.

Stikkontakt i Montserrat

Typen av stikkontakter som brukes i Montserrat er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Montserrat. Her kan du lese mer om stikkontakt Montserrat og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Montserrat fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.