Landskode Montenegro (Tfn: +382, ISO: ME)

Nedenfor finner du landskode Montenegro, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Montenegro, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Montenegro. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Montenegro, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Montenegro, området og befolkningen i Montenegro og så videre.

LANDSKODE 📞

+382

ISO (2)

ME

ISO (3)

MNE

FLAGG

🇲🇪

TOPDOMENE

.me

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Montenegro

Montenegro har et areal på 13 812 km2 kan kalles ME eller MNE ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Montenegro er +382, og det offisielle toppdomenet er .me. Befolkningen i Montenegro er omtrent 650 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er montenegrinsk. Valutaen som brukes i Montenegro er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 4,518 milliarder US$.

Stikkontakt i Montenegro

Typen av stikkontakter som brukes i Montenegro er Type C, Type F. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Montenegro. Her kan du lese mer om stikkontakt Montenegro og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Montenegro fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.