Landskode Monaco (Tfn: +377, ISO: MC)

Nedenfor finner du landskode Monaco, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Monaco, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Monaco. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Monaco, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Monaco, området og befolkningen i Monaco og så videre.

LANDSKODE 📞

+377

ISO (2)

MC

ISO (3)

MCO

FLAGG

🇲🇨

TOPDOMENE

.mc

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Monaco

Monaco har et areal på 2,2 km2 kan kalles MC eller MCO ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Monaco er +377, og det offisielle toppdomenet er .mc. Befolkningen i Monaco er omtrent 40 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Monaco er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,748 milliarder US$.

Stikkontakt i Monaco

Typen av stikkontakter som brukes i Monaco er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Monaco. Her kan du lese mer om stikkontakt Monaco og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Monaco fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.