Landskode Mayotte (Tfn: +262, ISO: YT)

Nedenfor finner du landskode Mayotte, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Mayotte, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Mayotte. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Mayotte, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Mayotte, området og befolkningen i Mayotte og så videre.

LANDSKODE 📞

+262

ISO (2)

YT

ISO (3)

MYT

FLAGG

🇾🇹

TOPDOMENE

.yt

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Mayotte

Mayotte har et areal på 374 km2 kan kalles YT eller MYT ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Mayotte er +262, og det offisielle toppdomenet er .yt. Befolkningen i Mayotte er omtrent 160 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er French, Shimaore og Alagassi. Valutaen som brukes i Mayotte er Euro kod: EUR), Vi har imidlertid ingen data om bruttonasjonalprodukt (BNP) for Mayotte.

Stikkontakt i Mayotte

Typen av stikkontakter som brukes i Mayotte er Type C, Type E. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Mayotte. Her kan du lese mer om stikkontakt Mayotte og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Mayotte fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.