Landskode Mauritius (Tfn: +230, ISO: MU)

Nedenfor finner du landskode Mauritius, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Mauritius, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Mauritius. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Mauritius, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Mauritius, området og befolkningen i Mauritius og så videre.

LANDSKODE 📞

+230

ISO (2)

MU

ISO (3)

MUS

FLAGG

🇲🇺

TOPDOMENE

.mu

VALUTAKODE

MUR

Fakta om Mauritius

Mauritius har et areal på 2 040 km2 kan kalles MU eller MUS ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Mauritius er +230, og det offisielle toppdomenet er .mu. Befolkningen i Mauritius er omtrent 1 300 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og fransk. Valutaen som brukes i Mauritius er Mauritisk rupi kod: MUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 11,9 milliarder US$.

Stikkontakt i Mauritius

Typen av stikkontakter som brukes i Mauritius er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Mauritius. Her kan du lese mer om stikkontakt Mauritius og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Mauritius fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.