Landskode Martinique (Tfn: +596, ISO: MQ)

Nedenfor finner du landskode Martinique, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Martinique, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Martinique. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Martinique, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Martinique, området og befolkningen i Martinique og så videre.

LANDSKODE 📞

+596

ISO (2)

MQ

ISO (3)

MTQ

FLAGG

🇲🇶

TOPDOMENE

.mq

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Martinique

Martinique har et areal på 1 128 km2 kan kalles MQ eller MTQ ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Martinique er +596, og det offisielle toppdomenet er .mq. Befolkningen i Martinique er omtrent 377 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Martinique er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 10,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Martinique

Typen av stikkontakter som brukes i Martinique er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Martinique. Her kan du lese mer om stikkontakt Martinique og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Martinique fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.