Landskode Malta (Tfn: +356, ISO: MT)

Nedenfor finner du landskode Malta, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Malta, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Malta. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Malta, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Malta, området og befolkningen i Malta og så videre.

LANDSKODE 📞

+356

ISO (2)

MT

ISO (3)

MLT

FLAGG

🇲🇹

TOPDOMENE

.mt

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Malta

Malta har et areal på 316 km2 kan kalles MT eller MLT ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Malta er +356, og det offisielle toppdomenet er .mt. Befolkningen i Malta er omtrent 500 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er maltesisk og engelsk. Valutaen som brukes i Malta er Euro kod: EUR), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 9,541 milliarder US$.

Stikkontakt i Malta

Typen av stikkontakter som brukes i Malta er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Malta. Her kan du lese mer om stikkontakt Malta og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Malta fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.