Landskode Mali (Tfn: +223, ISO: ML)

Nedenfor finner du landskode Mali, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Mali, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Mali. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Mali, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Mali, området og befolkningen i Mali og så videre.

LANDSKODE 📞

+223

ISO (2)

ML

ISO (3)

MLI

FLAGG

🇲🇱

TOPDOMENE

.ml

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Mali

Mali har et areal på 1 240 192 km2 kan kalles ML eller MLI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Mali er +223, og det offisielle toppdomenet er .ml. Befolkningen i Mali er omtrent 20 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk. Valutaen som brukes i Mali er CFA franc kod: XOF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 11,37 milliarder US$.

Stikkontakt i Mali

Typen av stikkontakter som brukes i Mali er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Mali. Her kan du lese mer om stikkontakt Mali og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Mali fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.