Landskode Malawi (Tfn: +265, ISO: MW)

Nedenfor finner du landskode Malawi, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Malawi, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Malawi. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Malawi, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Malawi, området og befolkningen i Malawi og så videre.

LANDSKODE 📞

+265

ISO (2)

MW

ISO (3)

MWI

FLAGG

🇲🇼

TOPDOMENE

.mw

VALUTAKODE

MWK

Fakta om Malawi

Malawi har et areal på 118 484 km2 kan kalles MW eller MWI ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Malawi er +265, og det offisielle toppdomenet er .mw. Befolkningen i Malawi er omtrent 19 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Malawi er Malawisk kwacha kod: MWK), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 3,683 milliarder US$.

Stikkontakt i Malawi

Typen av stikkontakter som brukes i Malawi er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Malawi. Her kan du lese mer om stikkontakt Malawi og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Malawi fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.