Landskode Macao (Tfn: +853, ISO: MO)

Nedenfor finner du landskode Macao, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Macao, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Macao. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Macao, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Macao, området og befolkningen i Macao og så videre.

LANDSKODE 📞

+853

ISO (2)

MO

ISO (3)

MAC

FLAGG

🇲🇴

TOPDOMENE

.mo

VALUTAKODE

MOP

Fakta om Macao

Macao har et areal på 115,3 km2 kan kalles MO eller MAC ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Macao er +853, og det offisielle toppdomenet er .mo. Befolkningen i Macao er omtrent 700 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er portugisisk og kinesisk. Valutaen som brukes i Macao er pataca kod: MOP), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 51,68 milliarder US$.

Stikkontakt i Macao

Typen av stikkontakter som brukes i Macao er Type G. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Macao. Her kan du lese mer om stikkontakt Macao og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Macao fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.