Landskode Liechtenstein (Tfn: +423, ISO: LI)

Nedenfor finner du landskode Liechtenstein, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Liechtenstein, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Liechtenstein. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Liechtenstein, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Liechtenstein, området og befolkningen i Liechtenstein og så videre.

LANDSKODE 📞

+423

ISO (2)

LI

ISO (3)

LIE

FLAGG

🇱🇮

TOPDOMENE

.li

VALUTAKODE

CHF

Fakta om Liechtenstein

Liechtenstein har et areal på 160 km2 kan kalles LI eller LIE ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Liechtenstein er +423, og det offisielle toppdomenet er .li. Befolkningen i Liechtenstein er omtrent 40 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er tysk. Valutaen som brukes i Liechtenstein er sveitsiske franc kod: CHF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,113 milliarder US$.

Stikkontakt i Liechtenstein

Typen av stikkontakter som brukes i Liechtenstein er Type J. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Liechtenstein. Her kan du lese mer om stikkontakt Liechtenstein og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Liechtenstein fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Liechtenstein

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Liechtenstein. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Liechtenstein, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Liechtenstein.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Vaduz+423-3
Vaduz+423-4