Landskode Liberia (Tfn: +231, ISO: LR)

Nedenfor finner du landskode Liberia, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Liberia, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Liberia. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Liberia, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Liberia, området og befolkningen i Liberia og så videre.

LANDSKODE 📞

+231

ISO (2)

LR

ISO (3)

LBR

FLAGG

🇱🇷

TOPDOMENE

.lr

VALUTAKODE

LRD

Fakta om Liberia

Liberia har et areal på 111 369 km2 kan kalles LR eller LBR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Liberia er +231, og det offisielle toppdomenet er .lr. Befolkningen i Liberia er omtrent 5 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Liberia er liberiske dollar kod: LRD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 1,977 milliarder US$.

Stikkontakt i Liberia

Typen av stikkontakter som brukes i Liberia er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Liberia. Her kan du lese mer om stikkontakt Liberia og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Liberia fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.