Landskode Libanon (Tfn: +961, ISO: LB)

Nedenfor finner du landskode Libanon, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Libanon, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Libanon. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Libanon, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Libanon, området og befolkningen i Libanon og så videre.

LANDSKODE 📞

+961

ISO (2)

LB

ISO (3)

LBN

FLAGG

🇱🇧

TOPDOMENE

.lb

VALUTAKODE

LBP

Fakta om Libanon

Libanon har et areal på 10 452 km2 kan kalles LB eller LBN ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Libanon er +961, og det offisielle toppdomenet er .lb. Befolkningen i Libanon er omtrent 6 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk. Valutaen som brukes i Libanon er libanesisk pund kod: LBP), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 43,49 milliarder US$.

Stikkontakt i Libanon

Typen av stikkontakter som brukes i Libanon er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Libanon. Her kan du lese mer om stikkontakt Libanon og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Libanon fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Libanon

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Libanon. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Libanon, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Libanon.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Baabda+961-5
Beirut+961-1
Jezine+961-7
Jounieh+961-9
Saida+961-7
Tripoli+961-6
Zahle+961-8