Landskode Lesotho (Tfn: +266, ISO: LS)

Nedenfor finner du landskode Lesotho, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Lesotho, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Lesotho. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Lesotho, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Lesotho, området og befolkningen i Lesotho og så videre.

LANDSKODE 📞

+266

ISO (2)

LS

ISO (3)

LSO

FLAGG

🇱🇸

TOPDOMENE

.ls

VALUTAKODE

LSL

Fakta om Lesotho

Lesotho har et areal på 30 355 km2 kan kalles LS eller LSO ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Lesotho er +266, og det offisielle toppdomenet er .ls. Befolkningen i Lesotho er omtrent 2 200 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er sesotho og engelsk. Valutaen som brukes i Lesotho er loti kod: LSL), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 2,457 milliarder US$.

Stikkontakt i Lesotho

Typen av stikkontakter som brukes i Lesotho er Type M. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Lesotho. Her kan du lese mer om stikkontakt Lesotho og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Lesotho fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.