Landskode Laos (Tfn: +856, ISO: LA)

Nedenfor finner du landskode Laos, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Laos, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Laos. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Laos, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Laos, området og befolkningen i Laos og så videre.

LANDSKODE 📞

+856

ISO (2)

LA

ISO (3)

LAO

FLAGG

🇱🇦

TOPDOMENE

.la

VALUTAKODE

LAK

Fakta om Laos

Laos har et areal på 237 955 km2 kan kalles LA eller LAO ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Laos er +856, og det offisielle toppdomenet er .la. Befolkningen i Laos er omtrent 7 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er lao. Valutaen som brukes i Laos er kip kod: LAK), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 10,1 milliarder US$.

Stikkontakt i Laos

Typen av stikkontakter som brukes i Laos er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Laos. Her kan du lese mer om stikkontakt Laos og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Laos fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Laos

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Laos. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Laos, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Laos.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Mobiltelefoner+856-20
Pakse+856-31
Pakxan+856-54
Svannakhet+856-41
Thakhek+856-51
Vientiane (Capital)+856-21