Landskode Kirgisistan (Tfn: +996, ISO: KG)

Nedenfor finner du landskode Kirgisistan, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Kirgisistan, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Kirgisistan. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Kirgisistan, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Kirgisistan, området og befolkningen i Kirgisistan og så videre.

LANDSKODE 📞

+996

ISO (2)

KG

ISO (3)

KGZ

FLAGG

🇰🇬

TOPDOMENE

.kg

VALUTAKODE

KGS

Fakta om Kirgisistan

Kirgisistan har et areal på 199 951 km2 kan kalles KG eller KGZ ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Kirgisistan er +996, og det offisielle toppdomenet er .kg. Befolkningen i Kirgisistan er omtrent 6 500 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Kirgisisk, russisk. Valutaen som brukes i Kirgisistan er Kirgisistan som kod: KGS), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 7,234 milliarder US$.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Kirgisistan

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Kirgisistan. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Kirgisistan, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Kirgisistan.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Mobiltelefoner+996-502
Mobiltelefoner+996-517
Osh+996-322