Landskode Kamerun (Tfn: +237, ISO: CM)

Nedenfor finner du landskode Kamerun, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Kamerun, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Kamerun. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Kamerun, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Kamerun, området og befolkningen i Kamerun og så videre.

LANDSKODE 📞

+237

ISO (2)

CM

ISO (3)

CMR

FLAGG

🇨🇲

TOPDOMENE

.cm

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Kamerun

Kamerun har et areal på 475 442 km2 kan kalles CM eller CMR ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Kamerun er +237, og det offisielle toppdomenet er .cm. Befolkningen i Kamerun er omtrent 26 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er fransk og engelsk. Valutaen som brukes i Kamerun er CFA franc kod: XAF), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 27,88 milliarder US$.

Stikkontakt i Kamerun

Typen av stikkontakter som brukes i Kamerun er Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger reiseadapter for å bruke din norske elektriske apparater i Kamerun. Her kan du lese mer om stikkontakt Kamerun og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Kamerun fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.