Landskode Jersey (Tfn: +44-1534, ISO: JE)

Nedenfor finner du landskode Jersey, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Jersey, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Jersey. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Jersey, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Jersey, området og befolkningen i Jersey og så videre.

LANDSKODE 📞

+44-1534

ISO (2)

JE

ISO (3)

JEY

FLAGG

🇯🇪

TOPDOMENE

.je

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Jersey

Jersey har et areal på 118,2 km2 kan kalles JE eller JEY ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Jersey er +44-1534, og det offisielle toppdomenet er .je. Befolkningen i Jersey er omtrent 110 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er engelsk og fransk. Valutaen som brukes i Jersey er jersey pund og britiske pund kod: GBP), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 5,1 milliarder US$.

Stikkontakt i Jersey

Typen av stikkontakter som brukes i Jersey er Type G, Type C. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du kan trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jersey. Her kan du lese mer om stikkontakt Jersey og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Jersey fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.