Landskode Jemen (Tfn: +967, ISO: YE)

Nedenfor finner du landskode Jemen, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Jemen, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Jemen. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Jemen, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Jemen, området og befolkningen i Jemen og så videre.

LANDSKODE 📞

+967

ISO (2)

YE

ISO (3)

YEM

FLAGG

🇾🇪

TOPDOMENE

.ye

VALUTAKODE

YER

Fakta om Jemen

Jemen har et areal på 527 968 km2 kan kalles YE eller YEM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Jemen er +967, og det offisielle toppdomenet er .ye. Befolkningen i Jemen er omtrent 29 000 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er arabisk. Valutaen som brukes i Jemen er jemenittiske rial kod: YER), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 43,89 milliarder US$.

Stikkontakt i Jemen

Typen av stikkontakter som brukes i Jemen er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jemen. Her kan du lese mer om stikkontakt Jemen og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Jemen fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.

Retningsnummer og andre telefonkoder i Jemen

Her i tabellen nedenfor finner du retningsnummer, bynummer og andre typer telefonkoder som brukes til å ringe telefonnumre i Jemen. Hvis vi i tillegg har informasjon om telefonnumre til mobiltelefoner i Jemen, er disse oppført øverst i tabellen. Vær oppmerksom på at telefonkodene inkluderer både landskode og retningsnummer og andre prefikser for samtaler i Jemen.

By/typeRetningsnummer (inkl. landskode)
Almahrah+967-5
Amran+967-7
Hodeidah+967-3
Taiz+967-4
Yarim+967-4
Zabid+967-3