Landskode Jamaica (Tfn: +1-876, ISO: JM)

Nedenfor finner du landskode Jamaica, sammen med alt annet du trenger å vite om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og topdomene for Jamaica, retningsnummer for å ringe et spesifikt område i Jamaica. Litt lenger ned på siden har vi også samlet andre fakta om Jamaica, som f.eks. bruttonasjonalproduktet (BNP) for Jamaica, området og befolkningen i Jamaica og så videre.

LANDSKODE 📞

+1-876

ISO (2)

JM

ISO (3)

JAM

FLAGG

🇯🇲

TOPDOMENE

.jm

VALUTAKODE

JMD

Fakta om Jamaica

Jamaica har et areal på 10 991 km2 kan kalles JM eller JAM ved hjelp av ISO-koder (avhengig av om du bruker 2- eller 3-bokstavskonvensjonen). Landskoden for å ringe Jamaica er +1-876, og det offisielle toppdomenet er .jm. Befolkningen i Jamaica er omtrent 2 900 000 innbyggere, og språket eller språkene de snakker er Engelsk. Valutaen som brukes i Jamaica er Jamaicanske dollar kod: JMD), og bruttonasjonalproduktet (BNP) er ca. 14,39 milliarder US$.

Stikkontakt i Jamaica

Typen av stikkontakter som brukes i Jamaica er Type A. I Norge brukes stikkontakter av Type C og Type F, dette betyr at du trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jamaica. Her kan du lese mer om stikkontakt Jamaica og finne en passende reiseadapter, hvor det også er informasjon om hvorvidt elektrisk utstyr fra Jamaica fungerer i Norge og hvilken adapter som i så fall trengs.